Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you

 

Pedicure in Nijmegen

tel: 024 8481658   


1. Luxe pedicurebehandeling. 90 min.

Reinigen en desinfectie van de voeten in een lekker bubble-voetbad, knippen en polijsten van de nagels, Verzorging van de nagelomgeving, Verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, voetscrub,  in luxe spa-pedicure massage-fauteuil en inclusief voetmassage , en verzorgende creme. €35,00 


2. Spa pedicurebehandeling  50 min.

Knippen en polijsten nagels, Heerlijke creme die de bloedsomloop bevorderd en het eelt zacht maakt, Luxe bubble-voetbad, eelt vijlen aan de hak, verzorgende creme inmasseren. € 20,00


Nagels lakken. € 2,00


Gratis kopje koffie frisdrank of thee.


Verwen uw voeten met een pedicure in Nijmegen! | Beautysalon Marilena

Met een pedicure in Nijmegen van Beautysalon Marilena legt u uw voeten eens goed in de watten. De hele dag door gebruiken we onze voeten: vanaf het moment dat u opstaat, tot u weer naar bed gaat. Uw voeten dragen u naar alle plekken waar u komt, ze helpen u om de dag actief door te komen. U staat er wellicht niet bij stil, maar u mag uw voeten heel erg dankbaar zijn voor al het harde werk dat ze voor u verrichten! Toon uw dankbaarheid door ze bijvoorbeeld eens goed te laten verwennen middels een pedicure in Nijmegen Dukenburg bij Beautysalon Marilena. Deze pedicure werkt ontspannend voor het hele lichaam én uw geest. Geniet van een heerlijk moment voor uzelf, een moment om helemaal tot rust te komen.

Pedicure in Nijmegen voor stralende voeten!

Bij Beautysalon Marilena werken ervaren medewerkers die u altijd op een persoonlijke manier benaderen. Bij ons staat hoge kwaliteit en service altijd op nummer één. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent! Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor een pedicure in Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw voeten. U kunt om diverse redenen een pedicure wensen. Heeft u bijvoorbeeld voetklachten als kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels of eelt? Deze klachten kunnen erg hinderlijk zijn. Met onze pedicure wordt u van deze klachten afgeholpen. Daarnaast krijgt u persoonlijk advies over hoe u de klachten in de toekomst kunt voorkomen! Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een pedicure in Nijmegen Dukenburg wanneer u simpelweg mooie voeten wenst. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie naar een zonnige bestemming? Dan zorgen wij ervoor dat uw voeten stralen in uw teenslippers. Uw voeten mogen gezien worden!

Welke pedicure in Nijmegen kan ik nemen bij Beautysalon Marilena ?

U kunt bij Beautysalon Marilena terecht voor diverse soorten pedicures in Nijmegen. Wat dacht u van een luxe pedicurebehandeling waar uw voeten optimaal verwend worden? Tijdens deze behandeling reinigen en desinfecteren we uw voeten, we polijsten en knippen uw nagels en we verzorgen de nagelomgeving. Tevens verwijderen we overtollig eelt en likdoorns. Tot slot krijgt u een heerlijk ontspannend voetenbad en we masseren de voeten lekker in met een verzorgend product. Klinkt dat niet heerlijk? Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een spa pedicure behandeling en om uw nagels te laten repareren met sculptergel. Welke pedicure in Nijmegen Dukenburg u ook wenst, uw voeten zien er daarna weer stralend uit en kunnen de dag weer aan!

Ik wil een pedicure in Nijmegen bij Beautysalon Marilena !

Raakt u al ontspannen bij alleen al de gedachte aan een heerlijke pedicure in Nijmegen bij Beautysalon Marilena? Dan heten wij u van harte welkom! Maak bijvoorbeeld telefonisch een afspraak of doe dit online.